Brood en spelen

Gisteren kwamen neef en nicht spelen. Broer had nachtdienst gehad en Schoonzus moest weg. Aangezien neef en nicht nog nèt 😉 te klein zijn om alleen thuis te blijven kwamen ze gezellig bij ons. 

’s Morgens haalde ik ze op. Heel gezellig, twee gevulde stoeltjes achterin mijn Ka! Gelukkig was Meneer K:)dootje ook al thuis toen wij thuis kwamen, want dan konden we meteen koffiedrinken en… met de Lego!!! 

Na de koffie (met iets erbíj) gingen we bij Oma Boot de boodschappenkar ophalen (ja, ik woon bij mijn moeder om de hoek). Toen naar de markt. Bij de groenteboer wilde de mevrouw na ons niet alvast geholpen worden omdat ze vond dat neef en nicht zo leuk bezig waren met alle boodschappen in de kar doen. Lief toch?

Daarna nog even naar de kaasboer voordat we een tosti konden gaan eten bij Taart&Tafel. Met siroop. Met een rietje. En ja, daar zat wel een knoop in, maar daar kon je toch door drinken. Echt waar, tante Jet!

Toen moesten we nog naar de slager en de bakker (koekjes met róze) en weer naar huis voor de Lego. En koffie. Met een koekje uiteraard. 

Ik was niet tevreden met hoe een vest wat ik aan het haken was uitpakte, dus ik haalde het uit. Of nou ja, dat deden we samen. ‘Hihi!!! Nou komt ‘ie naar mij toe! En nou gaat ‘ie weer naar Noor!’ Natuurlijk moest de wolwinder daarna nog even beter bekeken. Zijn meteen mijn bolletjes uit de knoop, handig joh. 

(Nu moet tante Anne even met haar ogen dicht verder lezen ;))

We schreven nog kaarten voor tante Anne en brachten die natuurlijk ook naar de brievenbus. En we brachten de kar terug naar oma, maar die was niet thuis. 

Inmiddels was Broer wakker (al een tijdje hoor, maar we hadden het nog druk), dus gingen we weer eens op huis aan. We moesten toch echt nog even mee om wat te drinken. En met de Lego te spelen, want dat hadden we immers nog niet gedaan… 

’s Avonds bezochten Meneer K:)dootje en ik de viering van het Chinees Nieuwjaar hier in Goes. Dat was meteen de start van het Azië-jaar. De show op het plein voor de Mythe was erg leuk, maar niet te fotograferen. Het was een Leeuwendans. Mooi! 

De honderdduizendklapper wilde wel op de foto: 

Daarna hadden we een genoeglijke avond, eerst in de Mythe, vervolgens met een klein doch erg prettig gezelschap in Katoen. En we waren ook nog best keurig op tijd thuis! 

Een dag om te onthouden 🙂

2 gedachtes over “Brood en spelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s