Bloemen

Maandag kreeg ik een schitterende bos bloemen:

IMG_3874
En het allerfijnste? Ze ruiken heerlijk! Zo jammer dat veel bloemen tegenwoordig helemaal niet meer ruiken.

Dinsdag kwam ik in een tuin bij mij in de buurt deze heel mooie roos tegen:

IMG_3873
Als de tuin meer op orde is wil ik ook een rozenstruik (roep ik al jaren…)
Om de komst van de roos nu eindelijk maar eens mogelijk te maken haalde ik weer een stuk terras eruit. Het terras dat ik eruit haal heb ik op een ander terras gelegd. Misschien lost het probleem dat ik nu te weinig tegels heb voor het nieuwe terras zich dan vanzelf op…

Intussen vond ik wereldvrede, waarmee mijn vierde ‘Wat ik vandaag vond’-boekje vol raakte. Gelukkig had ik vorige week al een nieuw boekje gekregen van Vrouw Haaksma. De verenpluis hoefde ik dus niet te laten liggen.

#watikvandaagvond

#watikvandaagvond

#watikvandaagvond

#watikvandaagvond

#watikvandaagvond

#watikvandaagvond

#watikvandaagvond

#watikvandaagvond

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s