Popkoor Flashback

Meneer K:)dootje zingt. Sinds een paar jaar doet hij dat bij Popkoor Flashback. Ze treden regelmatig op, bijvoorbeeld tijdens het festival Middelburg Vol-koren. 

Gisteren hadden ze een avondvullend optreden in Heinkenszand. Natuurlijk ging ik erheen! Na al die maanden verhalen over de repetities en soms ook repetities met de heren hier thuis was ik reuze benieuwd.

Het was -uiteraard- hardstikke leuk! 

Ze zijn een beetje lastig op de foto te krijgen, want een foto is maar statisch. En dat is het koor zeker niet! Niet alleen heeft bijna elk liedje een andere opstelling, maar ook doen ze veel bewegingen bij de liedjes. En dat zie je vrij slecht op een foto…

Het rode tenue was voor het eerste deel. Na een intermezzo van ‘De Jochies‘ kwam er meer blauw op het podium. Na de pauze was het rood helemaal weg en stond iedereen er in de nieuwe kleuren: (Weer zo’n statische foto, sorry. Als er wel vanalles gebeurde op het podium had ik het te druk met kijken om foto’s te maken.)

Ze zongen een breed scala aan liedjes: 
Wat ik dan altijd leuk vind om te zien: de dirigente, Francis de Jonge, stond ook op een podium(pje), helemaal achterin de zaal. Ook keurig in de juiste kleuren (de foto is dus van voor de pauze): 

O ja… ik won een prijs bij de verloting. Maar die heb ik gedoneerd aan oma. 

Ik ben benieuwd naar de ervaringen van Meneer K:)dootje zelf (nog in diepe rust), maar voor het publiek was het in elk geval een zeer geslaagde avond!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s