Wat ze ervan maakte

Al een tijdje, sinds afgelopen oktober om precies te zijn, heb ik een excuus om leuke dingen die ik vind wél op te rapen. Ik doe een project: Wat ik vandaag vond. Ik vind niet elke dag wat, of niet elke dag iets dat leuk genoeg is om op te rapen in elk geval.

Wat ik vind plak ik in een schriftje. Daar maak ik een foto van en die plaats ik op instagram (k_dootje) met de hashtags #watikvandaagvond en #whatifoundtoday.

Een tijdje geleden vroeg K:)dootjemams mij wat ik met de schriftjes (ik ben inmiddels al in het vijfde schriftje bezig) ga doen. Zij had daar namelijk wel een idee over. Dus voordat we naar La France afreisden vorig weekend gaf ik haar het eerste schriftje.

#watikvandaagvond Deel 1

#watikvandaagvond Deel 1

En nu krijg ik steeds schitterende kunstwerkjes van mijn vondsten!
Hieronder steeds eerst mijn vondsten en dan ‘Wat ze ervan maakte’.

IMG_2867 IMG_3938

IMG_2874 IMG_3937

IMG_2881 IMG_3943

IMG_2887 IMG_3953

Geweldig hè?
Ik zal proberen jullie regelmatig op de hoogte te houden van #watzeervanmaakte.

2 gedachtes over “Wat ze ervan maakte

  1. Pingback: Een jaar #watikvandaagvond | k:)dootje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s