Weelderig

Een tijd geleden attendeerde Lies me op de shampoo-bars van Lush. Shampoo in vaste vorm, zonder of met heel weinig chemische bestanddelen en zonder microplastic. Bijkomend voordeel zijn het formaat en de levensduur van de ‘tabletten’.

Ik keek een paar keer rond op de site en bestelde uiteindelijk niet alleen shampoo, maar ook tandpasta (ook tabletjes), gezichtscrème, scheerzeep en handcrème. Zo weinig mogelijk chemische bestanddelen, geen plastic en weinig verpakking: mij staat het wel aan.

De bestelling kwam in een doos met allemaal vakjes (daar heb ik altijd een zwak voor), gevuld met vulchips. Geen plastic, maar composteerbaar.

Ik heb niet eerst alle oude shampoo en crème opgemaakt, ik was te nieuwsgierig. Toen na een tijdje haarwassen met de nieuwe shampoo en smeren met de nieuwe gezichtscrème bleek dat een vervelende uitslag in mijn gezicht nu echt verdween heb ik alle andere ‘oude’ dingen ook aan de kant gezet.

Inmiddels heb ik een hele collectie, van shampoo tot zonnebrand en van deodorant (ook in vaste vorm, niet op de foto) tot tandpasta. Allemaal weelderig! 😉

Een gedachte over “Weelderig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s