Medaille

Ik kreeg een medaille!

Voor hardlopen nogal liefst.

De eerlijkheid gebied te zeggen dat elke deelnemer aan de kerstmannenloop van Rotaryclub Schouwen-Duiveland een medaille kreeg, ongeacht het aantal rondjes diegene liep en ongeacht het tempo waarin.

Maar: ik liep drie rondjes. Hard. Nou ja, voor mijn doen. Meneer K:)dootje liep er in minder tijd vier. Bijvoorbeeld.

Hardlopen is niet echt mijn hobby en ik had het al sinds ver voor de zomer niet meer gedaan. Ik had, vond ik, best een goed excuus: met een zere duim is jezelf één keer per dag aan- en uitkleden al niet leuk, laat staan extra wegens sporten. Om over douchen en afdrogen nog maar te zwijgen.

Gisteren kon ik er echter niet onderuit. Rotaryclub Schouwen-Duiveland is een trouwe deelnemer aan het door onze club georganiseerde evenement Veerse Valken Race. Als voorzitter van dit jaar vond ik dat ik gehoor moest geven aan hun oproep voor deelname aan hun kerstmannenloop. Dus liep ik drie rondjes. In een kerstmannenpak. Met hagel bij de warming-up. Ik vind dat ik die medaille best verdiend heb. 😉

Een gedachte over “Medaille

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s