Mét strik

De afgelopen twee avonden bevond ik mij in chique gezelschap: vele heren in smoking, mét strik uiteraard. 

Ik houd daar wel van, zo af en toe een gelegenheid waarbij iedereen net even wat meer moeite doet dan anders om zich te kleden. Het was dan ook erg leuk om te zien dat bij de club van Meneer K:)dootje dit jaar op de nieuwjaarsbijeenkomst het aantal heren in smoking ten opzichte van vorig jaar minstens verdrievoudigd was. 

Als ik goed heb geluisterd komen er dit jaar misschien nog wel twee van dat soort feestjes. Ik ga alvast bijpassende jurken zoeken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s