Verpakkingen

Laten jullie je ook zo gemakkelijk verleiden door mooie verpakkingen? Ik dus wel.

Wat een mooie verpakking is zal voor iedereen ongetwijfeld anders zijn. Ik kan zelf ook niet zo goed aangeven wanneer ik een verpakking in zijn algemeen mooi vind. De ene keer komt dat door de gebruikte letters, de volgende keer door de kleuren en weer een andere keer door de vorm. Wat ik in elk geval vrijwel altijd leuk vind is een verpakking met iets extra’s, zoals deze: IMG_9872 waar je achter het raampje van de wasmachine de inhoud van de verpakking ziet: wasnoten.

Deze snoepjes kocht ik om het gezellige doosje: IMG_9868

Vrolijk, kleurig, leuke letters, niet te druk of schreeuwerig, kortom: ik werd er wel blij van.

Extra leuk was dat onder het papier nog een tweede mooie verpakking zat: IMG_9870 Heel anders maar ook heel mooi!

Deze chocolade kocht ik vanwege de vorm en de letters en de bijzondere smaken die er allemaal waren. Nee, die kocht ik niet allemaal, ik kocht alleen de pure en een met peper: IMG_9871 Dat leek me wel interessant om te proberen.

De chocolade heb ik in verband met de vasten nog niet geprobeerd, maar de snoepjes zijn lekker en van de wasnoten kocht ik net een nieuwe voorraad.
Gelukkig koop ik niet àlles wat een leuke verpakking heeft, al moet ik soms echt moeite doen om de verleiding te weerstaan. Vooral in een buitenlandse supermarkt kom je soms heel mooie dingen tegen. Of kennen jullie dat ‘probleem’ niet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s