K:)dootje nieuwe schoenen!*

*naar: Elmo nieuwe schoenen!

Ik had jullie graag een van mijn favoriete verhaaltjes van mijn favoriete Sesamstraatfiguur laten zien, maar ik kan het niet vinden. Ik houd me aanbevolen!

In elk geval: ik ben net zo blij als Elmo.
Een tijdje geleden bedacht ik me dat mijn blauwe Dr. Martens toch echt niet meer geschikt waren voor vertoning buitenshuis. Maar ja, ze zaten wel nog steeds lekker… Ik droeg ze dus stiekem nog steeds.

Wel ging ik op zoek naar een paar nieuwe. Dat bleek niet eenvoudig. Er zijn niet zo heel veel winkels die ze verkopen, of althans geen winkels waar ik regelmatig kom. Uiteindelijk vond ik er toch een. Daar hadden ze niet meer de goede maat-kleur-combinatie, maar die zouden ze voor me bestellen.

Een week later: telefoon.
Het bestellen ging niet door. Ze konden geen losse paren bestellen.

O.

En nu?
Tegen het principe ‘koopt lokale waar, zo helpen wij elkaar’ in zocht (en vond) ik ze op internet.

En vandaag kwamen ze al!

IMG_6283.JPG

IMG_6284.JPG

IMG_6286.JPG

IMG_6285.JPG

IMG_6287.JPG

Na een paar witte, een paar groene en een paar blauwe nu dus rode! Hopelijk gaan ze net zo lang mee als de vorige paren (de blauwe had ik meer dan 10 jaar…).

Nu inlopen. Want dat is hard nodig bij deze schoenen.

Teevee Elmo dragen?

Een gedachte over “K:)dootje nieuwe schoenen!*

  1. Pingback: Zebra | k:)dootje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s