Vakantiefoto’s

Vorig jaar deed ik mezelf een Lomografie-camera cadeau voor de vakantie.

IMG_6185.JPG

Ik maakte een berg foto’s en had een hoop lol, zowel bij het fotograferen als bij het bekijken van de foto’s. Er zaten een paar verrassend mooie exemplaren bij!

Sindsdien neem ik de camera regelmatig mee. Zo ook weer afgelopen zomervakantie. Deze keer maakte ik een stuk minder foto’s met de Sardina. Ik wisselde af met de iPhone, het resultaat van die laatste zagen jullie hier al voorbij komen.

Onlangs liet ik weer een filmrolletje ontwikkelen en daarop bleken ook nog een paar vakantiefoto’s te staan.
Leuk om terug te zien! De vakantiesfeer komt meteen weer een beetje boven. Jammer dat de foto’s daarna meestal in een la (of bij uitzondering in een boek(je)) verdwijnen.

Gelukkig heeft Lomography inmiddels een hele berg producten om ‘iets’ met je foto’s te doen. Waaronder handige klemmetjes/schuifjes waarmee je foto’s aan elkaar kunt maken. Je kunt er zelfs driedimensionale dingen mee bouwen. Dat vind ik niet zo heel erg nodig, maar voor de vakantiefoto’s is het wel een uitkomst:

IMG_6179.JPG Ik maakte een collage.

Ik hing hem in de gang, onderaan de trap. Een stukje muur waar je recht op kijkt als je uit de woonkamer komt.

IMG_6181.JPG (ja, er staat nog een streep op de muur. Als Meneer K:)dootje de collage daar ook goed vind hangen beloof ik dat ik die streep weghaal. Anders hang ik de lijst die er hing terug en zie je de streep niet meer.)

Hoe die klemmetjes werken?

IMG_6184.JPG

IMG_6183.JPG

Er hing daar al een stukje schilderij-rails. Behalve de speciale draadjes en haken passen daar ook prima gordijnrunnertjes in. Met een stukje visdraad kun je daar dingen aan ophangen. In dit geval gebruikte ik paperclips als haakjes om de collage aan de visdraad te hangen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s